بهترین خدمات را از ما بخواهید...
۴ نکته مهم قبل و بعد از نصب الکتروموتور شناور

4 نکته مهم قبل و بعد از نصب الکتروموتور شناور

پمپ شناور چند طبقه با محرک الکتریکی، نوعی پمپ گریز از مرکز عمودی است. این پمپ به طور مستقیم با موتور الکتریکی شناور کوپله می‌شود. پمپ شناور جهت پمپاژ آب صاف و زلال از چاه‌های عمیق و نیمه‌عمیق کم قطر، طراحی شده است. عملکرد و کارایی بالای پمپ شناور، آن را به یک تجهیز ضروری و مهم در صنایع مختلف و کشاورزی تبدیل کرده است. فروشگاه و تعمیرگاه الکتروچکاپ محصولات و خدمات زیر را در زمینه پمپ شناور ارائه می‌دهد؛

  • تعمیر و سیم پیچی پمپ شناور
  • فروش انواع تجهیزات و لوازم جانبی پمپ آب
تعمیر تخصصی الکتروپمپ شناور خود را به الکتروچکاپ بسپارید
call-to-action

مشخصات فنی الکتروموتور شناور

  • توان، آبدهی و ارتفاع: پمپ شناور دارای توان‌ها، آبدهی و ارتفاع‎های متفاوت است. به طور معمول آبدهی تا 650 مترمکعب در ساعت در ارتفاع 300 متر، نیاز بسیاری از کشاورزان و صنایع را برطرف می‌کند. شما مشتریان عزیز می‌توانید برای آبدهی، ارتفاع و توان‌هایی که خارج از این محدوده هستند، با واحد فنی و مشاوره مجموعه الکتروچکاپ تماس بگیرید.
  • جنس بدنه: بدنه الکتروموتور شناور از جنس استیل، چدن و یا برنز است.
  • خنک کاری: خنک کاری الکتروموتور پمپ شناور بوسیله آب انجام می‌گیرد. در صورتیکه این پمپ بدون آب کار کند، سریعاً می‌سوزد.

کاربرد پمپ شناور

  • مکش و انتقال آب تمیز یا حاوی کمی املاح از چاه برای مصارف آبیاری
  • مصارف شستشوی صنعتی و سیستم‌های آتش نشانی
  • سیستم‌های آبیاری بارانی
  • ایستگاه‌های تقویت فشار
  • تأمین آب اضطراری
  • زهکشی آب‌های زیر زمینی
  • تأسیسات تصفیه آب
  • تخلیه آب از معادن
  • برداشت آب از دریا
  • کاربرد در آبنماها و فواره‌ها
  • کاربرد در سولار (سیستم‎های خورشیدی)

نکات مهم در نصب الکتروموتور شناور

نکات-مهم-در-نصب-الکتروموتور-شناور

از آنجا که نکات زیادی در فرآیند نصب الکتروموتور شناور باید لحاظ شود، الکتروچکاپ این نکات را به چهار دسته اصلی تقسیم کرده است. این نکات شامل موارد زیر است؛

نکات مهم در حمل و نقل الکتروپمپ شناور

اولین نکته‌ای که اکثر افراد از آن غفلت می‌کنند این است که؛ الکتروپمپ کوپله شده را  باید به صورت عمودی جابه جا کرد. به علاوه بایستی هنگام حمل و نقل از غلت خوردن یا افتادن الکتروموتور جلوگیری شود. این مساله را جدی بگیرید. در صورت افتادن الکتروموتور باید آنرا دمونتاژ و لنگی موتور را کنترل کرد. در نظر داشته باشید که در جریان بلند کردن و جابه‌جایی موتور به هیچ عنوان از کابل‌های الکتروموتور استفاده نکنید.

نکات مهم قبل از نصب الکتروپمپ شناور در چاه

قبل از هر چیز باید عمق و اندازه چاه را بررسی نمود. پس از آن الکتروموتور را باید قبل از نصب، روشن کرد. در این مرحله یاتاقان‌های الکتروموتور و پمپ باید با آب، روانکاری شود. این مرحله از اهمیت بسزایی برخوردار است، زیرا در صورت خشک کار کردن، پمپ به سرعت می‌سوزد.

اطمینان حاصل کنید که پمپ در انبار و در زمان نگهداری، به صورت عمودی بوده است. بهتر است محور آن را با دست بچرخانید تا از حرکت آن مطمئن شوید.

در تمامی مراحل حمل و نقل و نصب، نباید ضربه ای به پمپ وارد شود. همچنین مواظب باشید که کابل‌های الکتروموتور دچار لهیدگی، زدگی و یا کشیدگی نشوند. نکته بعدی این است که؛ حتماً قبل از نصب الکتروپمپ شناور در چاه، آن را به حالت عمودی قرار داده و با آب پاکیزه و بدون املاح (ترجیحاً آب شرب معمولی) پر کنید.

حالا که الکتروموتور از آب پر شده است، لازم است که برای حدود نیم ساعت آن را رها کنید تا حباب‌های هوا درون آب کاملاً تخلیه شود. به همین منظور می‌توانید الکتروپمپ را به آرامی تکان دهید. در پایان می‎توانید درپوش‌ها را در جای اولیه خود بسته و مطمئن شوید که الکتروموتور نشتی نداشته باشد. به علاوه لازم است از ظرفیت جرثقیل برای بلند کردن کل وزن پمپ شناور در حالی که پر از آب است، اطمینان حاصل نمایید. اگر این نکات را رعایت نکنید، خیلی زود به سیم پیچی الکتروموتور و یا تعویض آن نیاز پیدا می‌کنید.

نکات مهم در حین نصب پمپ شناور در چاه

نکات مهم در حین نصب پمپ شناور در چاه

برای این مرحله لازم است که الکتروپمپ‌های سبک را از الکتروموتورهای سنگین تفکیک کنیم. در الکتروپمپ سبک، ابتدا باید لوله اول را در یک جفت گیره آویز متصل شده به آن، به الکتروپمپ وصل کرد. پس از اتصال اولین لوله به سوپاپ، باید پیچ‌های روی سوپاپ سفت شوند.

سپس الکتروپمپ را تا جایی در چاه فرو ببرید تا گیره به لبه چاه برسد. لوله‌های بعدی را نیز به همین ترتیب به سر لوله اول وصل کنید. در این مرحله باید الکتروموتور پمپ شناور را در چاه فرو برید تا آنکه دستگاه به عمق نصب برسد. لوله‌ها را باید محکم به یکدیگر پیچ کنید. در تمامی این مراحل باید جانب احتیاط را رعایت کنید. در غیر اینصورت احتمال دارد دستگاه به ته چاه سقوط کند و یا اینکه پیچ لوله‌ها شل شده و در زمان کار کردن الکتروپمپ از هم باز شوند.

در الکتروپمپ سنگین، گیره آویز باید به یک فلنج نصب، متصل شود. الکتروپمپ را با قلاب جرثقیل به درون چاه آویزان نموده و بر سر چاه از دو قطعه تیر آهن کمک بگیرید. این گیره در زمان اضافه کردن اولین لوله به فلنج نصب، تکیه‌گاه الکتروپمپ خواهد بود. آنگاه لوله‌ها را یکی پس از دیگری به هم اضافه نموده و الکتروپمپ را تدریجا به عمق چاه فرو ببرید.

نکات مهم پس از نصب پمپ شناور در چاه

  • چک کردن مقاومت عایقی کابل‌های خروجی از چاه
  • مشخص کردن جهت چرخش محور با تعویض دو سیم از هر کابل
  • بررسی مقدار ماسه یا املاح موجود در آب خروجی (به دلیل حساسیت الکتروپمپ به ماسه نباید مقدار آن در هر مترمکعب آب بیشتر از 25 گرم باشد)
  • اگر سطح آب چاه بطور مداوم بالا و پایین می‌رود از دستگاه حفاظت برای جلوگیری از خشک کارکردن پمپ شناور استفاده نمایید.
  • پمپ شناور نباید تا ته چاه پایین برود. حداقل نیم‌متر فاصله از ته چاه ضروری است. زیرا ممکن است به مرور زمان، پمپ در گل و لای غرق شود. در صورتی که با این شرایط رو به رو شدید، می‌توانید جهت تعمیر پمپ شناور با مجموعه الکتروچکاپ تماس بگیرید.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *