بهترین خدمات را از ما بخواهید...
2 علت اصلی و عمده کم شدن فشار پمپ کارواش صنعتی

2 علت اصلی و عمده کم شدن فشار پمپ کارواش صنعتی

کم فشار شدن پمپ کارواش صنعتی، یک مشکل رایج و دردسرساز است. مهم نیست پمپ کارواش را برای شست و شوی ماشین استفاده می‌کنید یا شستشوی دستگاه‌های صنعتی. بعد از مدتی، با این مساله درگیر می‌شوید و تعمیرات پمپ کارواش اولویت پیدا می‌کند. در این مقاله سعی داریم به طور مختصر و مفید به تمامی عوامل دخیل در این قضیه بپردازیم. با الکتروچکاپ همراه باشید.

تعمیرات تخصصی پمپ کارواش را به الکتروچکاپ بسپارید
call-to-action

دو علت اصلی کم شدن فشار پمپ کارواش

مهمترین علل کم شدن فشار پمپ را می‎توان در دو گروه اصلی تقسیم‌بندی کرد؛

مشکل در الکتروموتور پمپ

اگر مشکل در الکتروموتور پمپ باشد، باید به دقت بررسی شود. در این موارد به یک تعمیرکار یا تکنسین نیاز دارید تا بفهمید الکتروموتور در مجموع درست کار می‌کند یا نه. احتمال دارد موتور نیم‌سوز شده باشد. با نیم سوز شدن، قدرت الکتروموتور کم می‌شود.

در واقع الکترون‌هایی که در سیم پیچ الکتروموتور حرکت می‌کنند با مشکل مواجه شده و این مساله در نهایت به کم شدن دور الکتروموتور می‌انجامد. در این شرایط بوبین یا الکتروموتور داغ کرده است. در صورت داغ شدن الکتروموتور، مس به کار رفته در سیم پیچ الکتروموتور و عایق‌های آن شروع به ذوب شدن می‌کنند. داغ شدن الکتروموتور یعنی افزایش حرارت موتور بیش از سطح توان پیش بینی شده. نتیجه این فرآیند، کم شدن دور الکتروموتور است.

در صورتیکه الکتروپمپ به این مرحله برسد، قطعاً به تعمیرات پمپ کارواش نیاز خواهید داشت. فروشگاه و تعمیرگاه الکتروچکاپ آماده ارائه این خدمات است. در ادامه به تفکیک مواردی که مربوط به الکتروموتور پمپ کارواش است را مطرح کرده‌ایم؛

خشک کار کردن پمپ

یکی از رایج‌ترین عللی که باعث افزایش دمای الکتروموتور می‌شود، خشک کار کردن پمپ است. اگر آب کافی به منبع پمپ نرسد، با بالا رفتن اصطحکاک و دما، به موتور آسیب جدی می‌رسد. از آنجا که فشار زیاد در پمپ‌های پیستونی و کارواش بسیار اهمیت دارد، اگر پمپ خشک کار کند، در مقایسه با پمپ آب خانگی، آسیب شدیدتری می‌بیند و تعمیر آن نسبت به تعمیر پمپ آب خانگی با چالش‌های بیشتری روبرو خواهد بود. 

عدم روغنکاری

در واقع روغن، وظیفه خنکاری موتور را بر عهده دارد. چون در پمپ‎های فشار قوی، قطعات داخلی لغزش زیادی با یکدیگر دارند، روغنکاری اهمیت زیادی دارد. اگر الکتروموتور پمپ به موقع و درست روغنکاری نشود، باز هم به افزایش حرارت و داغ شدن موتور ختم می‌شود. در برخی موارد نیز عدم روغنکاری درست باعث مخلوط شدن آب و روغن می‌شود.

مشکل در سیلندرها

در حالت کلی سیلندرها، وظیفه مخلوط کردن آب با هوا را دارد. با ادامه پیدا کردن این فرآیند، از سمت نازل دستگاه کارواش، آب با فشار خارج می‌شود. اگر این قسمت سیلندرها مشکل داشته باشد، در روند خروج هوا اختلال ایجاد می‌شود. در نهایت فشار آب خروجی، کم می‌شود.

از سوی دیگر در پمپ کارواش احتمال خراب شدن نازل‌ها نیز وجود دارد. منظور از نازل‎، شلنگ‌ها و تفنگی است که آب و باد را را با فشار به سمت بیرون هدایت می‌کند. در صورت مواجه شدن با این مشکلات، تعمیرات پمپ کارواش ضرورت پیدا می‌کند.

راهکار اساسی برای رفع مشکل کاهش فشار آب

راهکار اساسی برای رفع مشکل کاهش فشار آب

اگر تمامی این موارد را چک کردید اما علت مشخص نشد، به سراغ منبع آب بروید. معمولاً اکثر کارواش‌ها چاه دارند. در غیر اینصورت از یک منبع آب بالاتر از سطح زمین استفاده می‌شود. در این وضعیت بهره‌گیری از یک پمپ شناور کار را بسیار آسان می‌کند. در واقع با وجود پمپ شناور، آب را به ارتفاع  12 متری سطح زمین انتقال می‌دهیم. این پمپ قطعاً روی فشار آب خروجی تاثیر دارد.

ممکن است شما جزء آن دسته از کارواش‌ها باشید که برای تامین آب از استخر استفاده می‌کنند. در اینصورت می‌توانید از پمپ کفکش و لجن کش بهره ببرید. کفکش و یا لجن کش آب را یک مخزن زمینی انتقال داده و از آنجا به پمپ کارواش هدایت می‌کنند. الکتروچکاپ خدمات تعمیر پمپ کفکش و لجن کش را انجام می‌دهد.

سخن پایانی

به طور کلی طراحی پمپ کارواش در راستای افزایش فشار آب خروجی بوده است. وقتی کارایی پمپ کاهش یابد و فشار آب کم شود، عملاً استفاده از این پمپ فایده ای ندارد. الکتروچکاپ دو علت عمده (مشکل در الکتروموتور پمپ، مشکل در سیلندرها) را بررسی کرد. در صورت نیاز به تعمیر الکتروموتور و الکتروپمپ با ما تماس بگیرید.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *